De mogelijkheden

Voor Meyra is geen woonwens te gek. Alles met betrekking tot het aanpassen van uw huis is bespreekbaar. In het voorgesprek inventariseren wij wat het doel van de woningaanpassing is en welke specifieke wensen u heeft. Wij voeren vrijwel alle mogelijke woningaanpassingen uit. Als voorbeeld noemen wij:

  • Drempelhulpen die uw woning eenvoudig toegankelijk maken. Onze monteurs hebben een drempelhulp binnen een mum van tijd aangelegd. Ook automatische deuropeners, het verhogen van straatwerk en het verbreden van deuren behoren tot de vele mogelijkheden.
  • Sanitaire voorzieningen, zoals verhoogde toiletpotten, douchezitjes, wandbeugels en volledig aangepaste badkamers.
  • Domotica (huisautomatisering) zorgt ervoor dat mensen met een functiebeperking comfortabel en veilig kunnen wonen. Het gebied van domotica is erg breed. Denkt u aan het op afstand bedienen van deuren, ramen en verlichting of automatische alarmering in geval van inbraak, brand of een ongeval van de bewoner.
  • Aan- en verbouwen van woningen, plaatsen van woonunits, aanpassen van keukens, plaatsen van scooterbergingen, etc.

In onze webwinkel kunt een aantal producten direct online bestellen. Onze expert komt het dan bij u thuis installeren. U vindt onze webwinkel door op deze link te klikken. Vindt u in de Meyra winkel niet wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.