Mobiliteit

Meyra is specialist in mobiliteit. Bent u slecht ter been en kunt u hulp gebruiken bij uitstapjes, de dagelijkse boodschappen of om uw hobby te beoefenen? Of heeft u een (aangeboren) aandoening waardoor u minder mobiel bent? Onze experts creëren voor elke situatie een oplossing op maat. Zorg en aandacht zijn hierin onze speerpunten.

Onze adviseurs denken niet vanuit het standaardproduct dat ‘hoort’ bij uw mobiliteitsvraagstuk. Ze kijken juist naar de oplossingen die passen in uw situatie: uw fysieke mogelijkheden, uw dagbesteding, uw leefomgeving en de mensen om u heen die u wellicht verzorgen. Doordat onze experts dit totaalplaatje in kaart brengen, kunnen zij een oplossing voorstellen die u op het lijf is geschreven. U kunt rekenen op een eerlijk advies.

Mobiliteitsgarantie

Meyra staat voor de kwaliteit van haar producten en diensten. Daarom kunnen wij een mobiliteitsgarantie afgeven aan elke klant die bij ons een hulpmiddel in onderhoud heeft.

Kunt u door een storing aan uw mobiliteitsmiddel niet meer van A naar B komen? Dan zorgt onze servicemedewerker ervoor dat u snel weer mobiel bent. Dit betekent dat onze medewerker zo snel mogelijk de storing verhelpt of anders zorgt voor een leenhulpmiddel. Wij hanteren ten minste de hersteltermijnen die wij met uw gemeente zijn overeengekomen of die in uw onderhoudspakket zijn afgesproken.

Wilt u meer weten over onze servicedienst? Dan kunt u hier meer inf