gemeenten Meyra voor instellingen

Als instelling heeft u te maken met een dynamisch politiek klimaat. In het veranderlijke zorglandschap is Meyra een stabiele partner gebleken om op te bouwen. Het leveren en onderhouden van uw hulpmiddelen (outillage en persoonsgebonden) is als vanzelfsprekend in goede handen bij ons. Met de grootste zorgvuldigheid bereiken wij dat uw cliënten tevreden van hun mobiliteit kunnen genieten in hun eigen vertrouwde omgeving.

Om dit te realiseren stellen wij een vast team samen dat de gehele dienstverlening voor uw organisatie uitvoert vanaf één locatie in de buurt. De medewerkers in dit team kennen de afspraken met u door en door en zullen vertrouwde gezichten voor u en uw cliënten worden.

Daarnaast zijn wij vooral ook uw sparringpartner. Wij denken met u mee en adviseren over de uitdagingen die u tegenkomt. Op beleidsniveau praat u met contactpersonen met een indrukwekkende staat van dienst in de revalidatiebranche. Zij reiken oplossingen aan die passen bij de visie en missie van uw organisatie en bieden handvatten om nieuwe doelen te bereiken.