Meyra Retail & Services

Meyra is in Rotterdam al jarenlang een vertrouwde leverancier voor uw Wmo-hulpmiddelen. Wij leveren en onderhouden diverse soorten hulpmiddelen zoals  (elektrische) rolstoelen, scootmobielen, aangepaste fietsen, tilliften en douche-toiletvoorzieningen. U herkent Meyra aan de kernwaarden:

  • Afspraak is afspraak
  • Werken met zorg en aandacht voor de klant
  • Vakmanschap

     
Krijg in deze video een impressie van de werkwijze van ons team in Rotterdam-Zuid:


Onze aanpak

Onze adviseurs en monteurs werken met oog voor kwaliteit. Uw vaste adviseur neemt ruim de tijd om samen met u te bespreken wat voor u de best mogelijke oplossing is. Onze adviseurs hebben een brede kennis van de markt zodat zij deskundig alle voor- en nadelen met u op een rijtje kunnen zetten.

Heeft uw hulpmiddel een storing? Onze monteurs komen naar u toe met een zeer compleet uitgeruste servicebus. Veruit de meeste problemen kunnen zij direct ter plekke oplossen.

Contactgegevens

U vindt ons op onze vertrouwde plek in Rotterdam-Zuid aan de Hekendorpstraat 31.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 010 – 229 4020 of stuur een e-mail: rotterdam@meyra.nl.
Download ook onze storings-app door te zoeken op ‘Meyra’ in uw App Store of Play Store.

Website: www.meyra.nl

Gebieden

Als inwoner van de gemeente Rotterdam mag u zelf een keuze maken voor 1 van de 3 leveranciers van Wmo-hulpmiddelen in de gemeente. Maakt u geen keuze, dan krijgt u de preferent leverancier van uw wijk toegewezen. Meyra is de preferent leverancier in: Feijenoord, IJsselmonde en Kralingen-Crooswijk.

Als preferent leverancier in deze wijken, biedt Meyra in Feijenoord, IJsselmonde en Kralingen-Crooswijk extra voordelen:

  • U bent altijd van harte welkom in onze vestiging aan de Hekendorpstraat 31 in Rotterdam-Zuid. De koffie staat klaar en kleine reparaties kunnen wij ter plekke oplossen. Twijfelt u of een bepaald hulpmiddel bij u past? U mag zelfstandig of samen met uw behandelend ergotherapeut hulpmiddelen komen uitproberen. We hebben een breed assortiment hulpmiddelen beschikbaar om te testen.

  • U kunt kosteloos kleine storingen aan uw hulpmiddel laten repareren door een fietsenmaker in de buurt. Uiteraard mag u ook altijd naar Meyra in Rotterdam bellen zodat onze monteur bij u thuis of op locatie langskomt.

  • Voor mensen die met een scootmobiel van Meyra rijden, organiseren wij in ons preferent gebied elk jaar scootmobieldagen. We frissen de kennis op over verkeersregels, oefenen gezamenlijk met moeilijke situaties en maken met de groep een rondrit.